Sapun Lapte de capra&Argila,cod produs 004

Săpunul cosmetic cu lapte de capră şi argilă, este speial creat pentru îngrijirea pielii şi a tenului, indiferent de natura acestuia: normal, gras sau uscat. Laptele de capră este bogat în proteine, vitamine şi acid lactic, de aceea în ultimul timp industria cosmetică a încorporat beneficiile acestuia în produsele finite destinate îngrijirii, atât a femeii dar şi a bărbatului. Laptele de capră conţine acid caprilic, având rolul protejării pielii împotriva bacteriilor. Aminoacidul triptofan reduce sensibilitatea la durere, iar vitaminele A,B,C,E şi coenzima Q10 pot regenera şi întineri pielea, luptând împotriva radicalilor liberi. Laptele de capra mai conţine vitamina B6 şi acid lactic, responsabil pentru regenerarea suprafeţei pielii.

Acest săpun mai are în compoziţia sa suc de lămâie (bogat in vitamina C, fiind un bun cicatrizant, antibacterian, folost in intretinere pielii, pentru intepaturile de insecte, pentru regenerarea celulelor si redarea energiei pielii, pentru mentinerea elasticitatii si finetei pielii) şi argilă din Munţii Pădurea Craiului, produsă de laboratoarele AslaVital. Argila, având calităţi deosebite, constituie un ingredient de bază a acestui săpun, având o mare valoare, ce poate fi folosit cu succes în tratarea tenurilor cu probleme (alergice, seboreice, iritate, ridate, acneice, cuperozice). Argila,  în combinaţie cu laptele de capră are un efect hidratant şi nutritiv pentru tenurile uscate şi normale. Ĩn combinaţie cu sucul de lămânie, argila produce un efect astringent ce ajută tenurile grase.


Ĩnsă acest săpun mai are în compoziţia sa miere de albine polifloră, ulei de măsline, palmier, struguri, floarea soarelui şi ulei esenţail de lavandă. Poate fi folosit şi pentru îngrijirea părului, cu recomandarea de a clăti foarte bine dupa spălare. Datorită propietaţilor sale date de toate ingredientele naturale folosite, este recomandat şi copiilor de la 1 an.


Prezentare:
- forma dreptunghiulară, culoare maroniu caramel, uşor parfumat datorită uleiului esenţial de lavandă, fin, solid, cu un usor efect de exfoliere datorita argilei folosite, având între 100-110 grame.


Recomandari:
- Se recomandă folosirea îndelungată pentru toate tipurile de ten; In momentul când se începe un tratament cu acest săpun se recomandă folosirea lui cel puţin o lună, dimineaţa şi seara; După ce vă spălaţi, nu stergeţi faţa cu prosopul prin frecare cu pielea, ci apăsaţi uşor pe piele cu un prosop curat şi moale, pentru a nu agresa pielea sau lăsaţi pielea să se usuce fără a mai şterge cu prosopul.

Acest săpun este avizat de Ministerul Sănătăţii (62895 din 18-02-2012 ), fiind recomandat adulţilor şi copiilor de la un an sub atenta supraveghere a adulţilor. A nu se folosi în jurul ochilor. După spălatul părului, clătiţi foarte bine cu apă.


Nu conţine coloranti, agenţi de spumare sau conservanţi. Termenul de valabilitate, până la un an de la data fabricării. Fabricat în Piatra Neamţ, România.


Pret: 13 Ron bucata.


Cum comand? Vezi aici

0 comentarii: