Sapun Ricin&Ulei de grau, cod produs 003

Acest sapun (sampon solid) a fost creat in mod special pentru cei ce au probleme cu parul uscat, despicat, cu fir subtire si alte probleme ce tin de sanatatea parului. Avand in compozitia lui uleiuri de masline, struguri, palmier, ricin si germeni de grau, toate acestea la un loc au dat nastere unui produs finit, care folosit in mod regulat la spalarea pielii si parului de pe cap, va ajuta in prevenirea si tratarea problemelor specifice deteriorarii sanatatii podoabei capilare. Astfel, combinatia aceasta de uleiuri inglobate in acest produs finit,  folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: cresterea parului,  ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze, prevenirea deteriorarii parului, tratarea parului uscat, stralucirea si hidratarea parului si scalpului, prevenirea scalpului uscat, imbunatatirea starii generale de sanatate, prevenirea despicarii varfurilor.

Insa acest sapun dincolo de atentia data parului si pielii scalpului poate fi folosit si pentru ingrijirea intregului corp. Este recomandat si ca spuma de ras. Continand minerale si vitamine, prin spalarea cu acest sapun veti beneficia de o piele neteda, elastica, curata si sanatoasa.

Prezentare:
- forma dreptunghiulară, alb-galbuie, uşor parfumat datorită uleiului esenţial de portocale, fin, solid, având între 90 -100 gr.

Acest săpun este avizat de Ministerul Sănătăţii (62766 din 10-02-2012 ), fiind recomandat adulţilor şi copiilor de la un an sub atenta supraveghere a adulţilor. A nu se folosi în jurul ochilor. După spălatul părului, clătiţi foarte bine cu apă.

Nu conţine coloranti, agenţi de spumare, parfum industrial sau conservanţi. Termenul de valabilitate, până la un an de la data fabricării. Fabricat în Piatra Neamţ, România.

Pret: 12 Ron bucata.


Cum comand? Vezi aici

0 comentarii: