Ceara pura bio, cod produs IN01

Ceara de albine, e folosită în multe domenii, însă, industria cosmeticelor naturale foloseşte acest ingredient rezultat în urma muncii albinelor, pentru a obţine diverse produse de îngrijire corporală: balsamuri pentru buze, creme de faţă şi corp, ceară pentru epilare etc.

Multe produse pentru îngrijire şi înfrumuseţare conţin ceară, inclusiv produsele pentru copii, pe lângă uleiurile naturale sau alte ingrediente cu rol îngrijire a pielii şi nu numai. Toate produsele ce conţin ceara, devin produse care catifelează şi hrăneşte pielea în mod real. Pe lângă aceste beneficii, ceara mai protejează pielea şi datorită proprietăţii sale care conferă rezistenţă pielii la apă şi a impurităţilor care se găsesc în aceasta.

Numai că ceara nu este folosită doar pentru produsele destinate îngrijirii pielii, ci şi pentru îngrijirea părului, acestea dând rezistenţă, volum şi strălucire şi posibilitatea ca părul să se repare în urma tratării cu produse ce conţin ceară.

De aceea, acest produs pe care vi-l ofer spre a beneficia de el, este produs de albinele apiculorului profesionist, Iosub Lorin din judeţul Neamt! Cu stupi amplasaţi în frumoasele si curatele  zone ale Neamţului, ceara rezultată e una foarte curată şi pură.

Cum să vă pregătiţi acasă crema de faţă?

Simplu, pentru o cremă de 50 ml radeţi ceară, atât cât să încapă într-o lingură normală. Ceara rasă se pune într-un castron foarte curat de ceramică. La bain marie se va topi ceara, apoi adăugaţi ingrediente în funcţie de specificul pentru care doriţi să folosiţi crema, amestăcând foarte bine pană ce se întrepătrund ingredientele. Dar pentru a realiza această cremă de 50 ml, pe lângă ceară trebuie să adăugaţi nu mai mult de 2 linguri de ulei (măsline, struguri, argan, migdale etc., ce vreţi dumneavoastră), o lingură de lichid proaspăt (ex. suc de lămâie, portocală, castravete, lapte de capră), o linguriţă de unt de shea, cacao, miere dacă doriţi şi 5 picături dintr-un ulei esenţial (lavandă, tea tree etc., în fucţie de ce miros vă place şi bineînţeles de beneficiile uleiului esenţial.). Conţinutul rezultat îl turnaţi într-un recipient foarte curat şi îl păstraţi fie în frigider, fie la un loc ferit de soare.

Prezentare: o formă de ceară, ca cea din imagine, are între 40-50 gr. Este suficientă pentru a face cel puţin 5 reţete de cremă.

Preţ: 5 Ron

Comanda o poti face: vezi la pagina Comanda

0 comentarii: