Sapunul Catina si Lavanda,cod produs 002

Săpunul Cătină şi Lavandă este un săpun consistent, fin, realizat din uleiuri de măsline, palmier şi floarea soarelui presate la rece, de primă mână. Conţinutul bogat de vitamine şi minerale a uleiurilor amintite mai sus combinate cu efectul mierii de albine polifloră, cu a laptelui curat, şi a uleiurilor esenţiale de cătină şi lavandă oferă acestui săpun privilegiul de a îngriji pielea în profunzime, conferind acesteia prospeţimea de care dumneavoastră trebuie să vă bucuraţi în fiecare zi.

Uleiul de cătină folosit în produsele cosmetice conferă produsului finit proprietati nutritive, cicatrizante, emoliente si de protecţie antisolară. Uleiul de cătină combate îmbătrânirea prematură a epidermei prin efectul antiradicalic si prin refacerea ţesutului conjunctiv alterat de vârstă. Este eficient în tratamentul arsurilor şi escarelor, în dermatite, eczeme, cuperoză, acnee, psoriazis, arsuri solare.

Uleiul de lavandă este folosit în cosmetică pentru a regenera tenul matur, în tratarea acneei, a tenului iritat, cuperozic şi în tratarea vergeturilor. Prin combinarea acestor uleiuri, acest săpun se recomandă atât copiilor dar şi adulţilor, femeilor şi bărbaţilor.

Prezentare:
- forma dreptunghiulară, culoare portocalie, uşor parfumat datorită uleiului esenţial de cătină şi lavandă, fin, solid, având între 100-115 grame.

Beneficii: săpunul este compatibil cu orice tip de piele; curăţă, hrăneşte şi catifelează pielea fără să o usuce sau să o agreseze, conferind o senzaţie plăcută la atingere încă din primele momente ale folosirii; conferă strălucire pielii; se poate aplică încă de la cele mai fragede vârste (vârsta recomandată pentru copii - de la 1 an); este fin, se poate utiliza şi pe faţă, pentru toate tipurile de ten; benefic pentru funduletul iritat al copiilor şi pentru pielea copiilor; regenerarează pielea matură, îmbătrânită; efect antibacterian; ca şampon solid, conferă volum, strălucire şi rezistenţă părului.
Recomandare: se recomandă utilizarea îndelungată în cazul pielii sensibile, cu probleme dermatologice; este în special recomandat în caz de acnee, eczeme, psoriazis, vergeturi, prurit, cuperoza, înţepături de insecte, iritaţii; pentru părul uscat, despicat, fără stralucire, fără volum, pentru orice culoare a parului; persoanelor cu probleme ale scalpului.

Acest săpun este avizat de Ministerul Sănătăţii (60333 din 13-09-2011 ), fiind recomandat adulţilor şi copiilor de la un an sub atenta supraveghere a adulţilor. A nu se folosi în jurul ochilor. După spălatul părului, clătiţi foarte bine cu apă. Nu conţine coloranti, agenţi de spumare sau conservanţi. Termenul de valabilitate, până la un an de la data fabricării. Fabricat în Piatra Neamţ, România.

Pret: 12 Ron bucata.

Cum comand? Vezi aici

0 comentarii: