Sapun Milk&Honey Exfoliant,cod produs 001

Acest săpun cosmetic care este prezentat in imaginea  alaturata, e rodul unei înţelegeri deprinse în timp.   Este realizat printr-o metoda (la rece) care nu distruge proprietatile ingredientelor din care este realizat:  ulei de masline extravirgin, ulei de palmier, ulei de porumb nefiltrat si presat la rece. Amestecul de ulei de măsline extravirgin cu uleiul de porumb ofera pielii o simfonie de vitamine şi minerale, lăsând în urmă o piele curată, catifelată, plină de viaţă. Uleiul de măsline este un foarte bun mijloc de întreţinere cosmetică. Datorită proprietăţilor sale fortifiante şi emoliente, uleiul de masline este folosit pentru ingrijirea tenului, mâinilor, unghiilor si părului. Asemenea uleiului de măsline, uleiul de porum este foarte bogat în vitamina E, fiind folosit în cosmetică pentru îngrijirea părului şi a pielii, hidratând si catifelând


Având în compoziţia sa şi miere de albine polifloră bio, ulei de tea tree, lapte şi tărâţe de grâu bio, săpunul rezultat oferă o prospetime unică, fiind delicat şi cremos, iar prin exfolierea fină cu ajutorul tărâţei, hrăneşte în profunzime pielea. Uleiul esenţial de tea tree poate fi folosit pentru o varietate de probleme: hrănirea tenului gras şi mixt, acnee,  infectii bacteriene, abcese, răni, muşcături, erupţii cutanate, iritatii de scutec, mătreaţă, dereglări ale scalpului ... Unite toate aceste ingrediente sub forma fininita a sapunului ofera cu adevarat un rasfat pentru piele, de aceea atunci când vă spălaţi, acordaţi atenţie şi timp.


Acest săpun este avizat de Ministerul Sănătăţii (60332 din 13-09-2011 ), fiind recomandat adulţilor şi copiilor de la un an sub atenta supraveghere a adulţilor. A nu se folosi în jurul ochilor. După spălatul părului, clătiţi foarte bine cu apă. Nu conţine coloranti, agenţi de spumare sau conservanţi. Termenul de valabilitate, până la un an de la data fabricării. Fabricat în Piatra Neamţ, România.


Prezentare: 
- forma dreptunghiulara, culoare portocalie-bruna, usor parfumat datorita uleiului esential de tea tree, are particule mici de tarate de grau, este usor cremos, avand intre 100-115 grame.

Beneficii: săpunul este compatibil cu pielea chiar şi cu cea sensibilă; se recomandă utilizarea îndelungată în cazul pielii sensibile, cu probleme dermatologic; oferă o senzaţie de exfoliere fină, curăţă, hrăneşte şi catifelează pielea fără să o usuce sau să o agreseze, conferind o senzaţie plăcută la atingere înca din primele momente ale folosirii; este în special recomandat în caz de acnee, eczeme, psoriazis, vergeturi ;se poate aplica încă de la cele mai fragede vârste (vârsta recomandată pentru copii de la un an); este  fin, se poate utiliza şi pe faţă, pentru tenul uscat dar si mixtefect antibacterian 


Recomandare;  pentru piele uscată, fragilă, sensibilă, acnee, piele congestionată, eczeme, psoriazis dermatite. 

Pret: 12 Ron bucata. 

Cum comand? Vezi aici

0 comentarii: