Ulei pentru masaj copii, Sunshine Baby Oil Massage, cod UL01

Sunshine Baby este un ulei special creat pentru copii mici, putând fi folosit chiar din primele zile de viaţă. Este bogat în ulei din sâmburi de struguri, ulei de muşeţel, gălbenele, migdale dulci şi în cantităţi potrivite (2%) ulei esenţial de portocală şi lămâie. Intră uşor în piele, nelăsând senzaţia de grăsime. Hidratează şi hrăneşte pielea bebeluşului,o îngrijeşte şi o protejează. Oferă strălucire şi elasticitate. Poate fi folosit în timpul zilei, cât şi după baie, fiind calmant, tonic, cicatrizant Protejează pielea de infecţii. Bun pentru iritatiile cauzate de scutec. Se poate folosi în timpul sarcinii şi postnatal. Uleiul nu conţine parabeni, conservanţi, coloranţi sau parfum artificial. 


Este avizat de Ministerul Sănătăţii, având avizul cu numărul 63239 din 20.03.2012 si verificat la LABOREX 2000. Termenul de valabilitate, 2 ani de la data fabricării. Fabricat în Piatra Neamţ, România.

Prezentare: flacon 250 ml, culoare aurie, parfum natural in amestec proaspat de portocale si lamai, cu flori de galbenele si musetel 

Pret: 32 Ron

Cum comand? Vezi aici

0 comentarii: